style='display: ;'}>

Varauskalenterit

Alta löydät Koillismaan Koirakerhon koulutusalueen eri osien (kivituhkapintainen koulutuskenttä/etuosa ja takaosa sekä rauniorata) varaukset yhdestä kalenterista.

 

Koulutuskentän ja raunioradan varaukset: Riitta Törmänen, p. 040 7481 287, tormanen.riitta@gmail.com

 

Jos koulutuskentälle tai raunioradalle varattua vuoroa ei jostain syystä käytetä, se tulisi muistaa perua etukäteen!

 

Koulutuksia ja kokeita suunnittelevien lajivastaavien tulee ilmoittaa alustava ajankohta Riitalle mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta päällekkäisyyksiä ei synny. Kalenteriin merkataan myös alustavat varaukset (nimikkeellä: alustava), jotta päivämääriä suunnittelevien ei tarvitse kysyä tilannetta erikseen Riitalta.

 

Varaukset koulutusalueen eri osiin tehdään siten, että kesän (touko-lokakuu) varauksia voi tehdä alustavasti helmikuulta alkaen ja talven (marras-huhtikuu) varauksia elokuulta alkaen. Varaukset tehdään ensin alustavina ja siten tarkistetaan, onko muilla toimikunnilla tarvetta samanaikaisiin varauksiin; samanaikaiset varaustarpeet pyritään sovittelemaan alueella ja varaukset vahvistetaan vasta sitten.

 

Tutustu koulutusalueen sääntöihin ja ohjeisiin >>


Huomioi liittyen agilityyn liittyen kesällä 2016: 

 

Agilitaajat jättävät radan paikoilleen kentän etummaiseen päättyyn aina kunkin viikon maanantai-iltana ja rata puretaan pois keskiviikkoiltana. Lisäksi puomi ja A-este ovat muuna aikana kentän laidoilla. Koulutuskentälle vuoroja varaavien käyttäjien toivotaan ilmoittavan koulutuskenttävastaavalle Heidi Parkkisenniemelle, mikäli he tarvitsevat koko kentän käyttöönsä siten, että myös puomi ja A-este siirretään pois kentältä (lähinnä koulutukset ja kokeet, viikkovuorot vain perustellusti.


 

KOILLISMAAN KOIRAKERHON KOULUTUSALUEEN VARAUSKALENTERI

 

Värikoodit: 

    tumma vihreä: kivituhkapintaisen kentän etuosa = porttien puoleinen osa (ns. agilitykenttä)

     vaalea vihreä: kivituhkapintaisen kentän takaosa

     punaruskea: rauniorata

 

Varausta klikkaamalla saat näkyviin lisätietoja varauksesta (olettaen, että varaukselle on syötetty lisätietoja). Jos varattuna on vain jompi kumpi vihreä kenttä, toinen kenttäpuolisko on oletettavasti vapaana ja käytettävissä. Jos kentälle saapuu käyttäjiä ilman ennakkovarausta (ja kentällä ei ole kalenterissa näkyviä varauksia), ensimmäisenä saapunut henkilö saa päättää, onnistuuko yhtäaikainen treenaus kentällä.