Jäseneksi?

Koillismaan Koirakerho tarjoaa jäsenilleen seuraavia etuja:
- Mahdollisuus osallistua kerhon järjestämiin koulutuksiin
- Mahdollisuus osallistua ulkopuolisten kouluttajien koulutuksiin, arvokisoihin sekä virallisiin kokeisiin Koillismaan Koirakerhon jäsenenä
- Koulutuskentän ja tarvikkeiden käyttö
- Mahdollisuus tsemppipalkintoon, joka myönnetään toimikuntakohtaisesti
- Koillismaan Koirakerho suosittelee jäseniä ensisijaisesti edustamaan Koillismaan koirakerhoa virallisissa kisoissa (Palveluskoira- ja Agilityliiton alaiset lajit). Toimikunnilla on mahdollista tukea halutessaan Koirakerhon nimissä kilpailevia koirakoita. 

Jos haluat liittyä Koillismaan Koirakerho ry:n jäseneksi, täytä alla oleva lomake ja maksa jäsenmaksu allaolevin tiedoin. Jäsenmaksut vuodelle 2022: 30,50 €/1. perheenjäsen, 10,50 €/seur. perheenjäsenet per hlö. Alle 15-vuotiailta, perheensä ainoilta jäseniltä ei sääntöjen mukaisesti voida periä eri hintaa kuin yli 15-vuotiailta, joten alle 15-vuotiaat perheensä ainoat jäsenet maksavat 30,50 €/hlö.


Yhdistyksen tilinumero on FI93 8000 1371 0382 18, SWIFT-BIC: DABAFIHH. Viestikenttään tulee merkitä jäseneksi liittyvän tai jäsenmaksua maksavan henkilön/henkilöiden nimi/nimet ja minkä vuoden jäsenmaksu on kyseessä. Kun jäsenmaksu näkyy maksettuna sinulle lähetetään kuittaus jäseneksi liittymisestä.