Agility Epikset 2021

Kesän epäviralliset agilitykilpailut Kuusamossa: 

 

Tiistaina 20.7.2021 klo 18.00 (huomioi ilmoittautuminen klo 17.30 alk.): tuomari Tessa Suopanki

Sunnuntaina 22.8.2021 klo 16.00 (huomioi ilmoittautuminen klo 15.30 alk.): tuomari ?

 

Ilmoittautuminen alkaa 30 min ennen kilpailun alkua. 

 

Luokat: Vauhtirata (rimakorkeus ohjaajan valittavissa) sekä Möllit ja Kisaavat, kokoluokat pikkumini, mini, medi, pikkumaksi ja maksi.


Osallistumismaksu: Maksu ainoastaan käteisellä. Jäsenet: 5 e/koirakko/startti, 3 e/saman perheen toinen koira tai saman koiran toinen startti. Ulkopuoliset: 7 e/koirakko/startti, 5 e/saman perheen toinen koira tai saman koiran toinen startti. Kisaavien luokassa osallistujat saavat halutessaan suorittaa radan kaksi kertaa, vain 1. kerta huomioidaan tuloksiin, hinnat edellä mainitun mukaiset. 1., 2. ja 3. sijat palkitaan.

 

Kilpailusäännöt:

Kisaavien luokassa ihanneaika, virhepisteet sekä hylyt virallisten kilpailujen sääntöjen mukaan (http://www.agilityliitto.fi/wordpress/?page_id=7). Käytössä on aikatasoitus n. +2 s/luokka riippuen ihanneajasta. Kilpailutuomari määrittää aikatasoituksen seuraavaan tyyliin:

 

Käytännön ohjeita

 

Agility Cupin tulokset >>

Videoita Koillismaan koirakerhon agilitytreeneistä ja -kisoista >>

 

Kesän epiksissä ei ole hellerajaa, mutta jokaista koiranohjaajaa muistutetaan huomioimaan oman koiran lämmönsietokyky. Koiraa kannattaa viilentää lämpimällä kelillä esim. viilennysloimella (tai laittamalla märkä pyyhe koiran päälle) tai uittamalla. Lämpimällä kelillä treenit tulee pitää lyhyinä ja keskittyä esim. kontaktitreeneihin.