Agility Epikset 2023

Kesän epäviralliset agilitykilpailut Kuusamossa Hirsikankaan koulutuskentällä: 

 

 

To 13.7.2023 klo 18

 

To 3.8.2023 klo 18

 

Seuraa kerhon Facebook sivuja, ennakkoilmoittautuminen avataan lähempänä ajankohtaa. Luokat vauhtirata, möllit ja kisaavat.

 

 

Ilmoittautuminen alkaa 30 min ennen kilpailun alkua. 

 

Luokat: Vauhtirata (rimakorkeus ohjaajan valittavissa) sekä Möllit ja Kisaavat, kokoluokat pikkumini, mini, medi, pikkumaksi ja maksi.


Osallistumismaksu: Maksu ainoastaan käteisellä. Jäsenet: 5 e/koirakko/startti, 3 e/saman perheen toinen koira tai saman koiran toinen startti. Ulkopuoliset: 7 e/koirakko/startti, 5 e/saman perheen toinen koira tai saman koiran toinen startti. Kisaavien luokassa osallistujat saavat halutessaan suorittaa radan kaksi kertaa, vain 1. kerta huomioidaan tuloksiin, hinnat edellä mainitun mukaiset. 1., 2. ja 3. sijat palkitaan.

 

Kilpailusäännöt:

Kisaavien luokassa ihanneaika, virhepisteet sekä hylyt virallisten kilpailujen sääntöjen mukaan (http://www.agilityliitto.fi/wordpress/?page_id=7). Käytössä on aikatasoitus n. +2 s/luokka riippuen ihanneajasta. Kilpailutuomari määrittää aikatasoituksen seuraavaan tyyliin:

 

Käytännön ohjeita

 

 


 

Kesän epiksissä ei ole hellerajaa, mutta jokaista koiranohjaajaa muistutetaan huomioimaan oman koiran lämmönsietokyky. Koiraa kannattaa viilentää lämpimällä kelillä esim. viilennysloimella (tai laittamalla märkä pyyhe koiran päälle) tai uittamalla. Lämpimällä kelillä treenit tulee pitää lyhyinä ja keskittyä esim. kontaktitreeneihin.