Palveluskoiralajit

 

PK-vastaavana toimii Katja Alatalo. Voit olla Katjaan yhteydessä jos sinua kiinnostaa harrastaminen koiran kanssa palveluskoiralajeissa. Katjan tavoitat sähköpostitse k.t.sirvio@gmail.com tai puhelimitse 040 0699 103. 

 

Herättelimme pk-toimikunnan hereille tänä keväänä. Lajeina meillä on tällä hetkellä haku ja jälki, mutta jos intoa ja ohjausosaamista riittää, kasvatamme lajivalikoimaa mielellämme.
 
Kesällä vakiotreenivuoromme on kentällä torstaisin klo 19-21. Talvisin harjoittelemme sunnuntaisin klo 19.00 Ronivaaran maneesilla. Kun tottistreenit siirtyvät kentälle, tulee sunnuntaista hakuilijoiden maastopäivä. 
 
Jäljentekijät voivat huudella treeniseuraa whats app -ryhmässämme. Siellä käydään muukin treeneihin ja seuran pk-toimintaan liittyvä julkinen keskustelu.
 
​Treeneihin pääsee tutustumaan yhden kerran vierailijana. Sen jälkeen treeniporukkaan pääsee mukaan Koillismaan koirakerhon jäsenenä.
 

Koillismaan koirakerhon palveluskoiratoimikunta järjestää jälkikoulutuksen 8.-9.kesäkuuta 2019. Kouluttajana toimii kokenut pk-harrastaja Asko Hämäläinen. Kurssille otetaan enintään kymmenen ohjaajaa, yhdellä ohjaajalla voi olla useampi koira. Jälkialustana toimii alle 20 cm nurmi tai karhittu pelto. Koulutuksessa käytetään koiralle mieluista makupalaa. Ohjaajalla tulee olla kengät, jotka rikkovat maapohjan. Lisäkysymykset kurssin paikasta ja hinnasta Ismo Lönnmarkilta. Ilmoittautumiset niin ikään Ismo Lönnmarkille. Kerro ilmoittautuessasi koiran rotu, ikä, lajitausta sekä tiedot ohjaajasta. Ismon sähköpostiosoite on praksian@gmail.com.
 

Kesä-syyskuu 2018

PK-tottis torstaisin klo 19-20:30 
PK-toimikunnalla on koirakerhon harjoituskentällä treenivuoro torstaisin klo 19.00 – 20.30. Aivan kuten muissakin toimikunnissa, myös PK-toimikunnassa otetaan käyttöön treeneihin ilmoittautuminen. Kesän treenivuorolle aikovien tulee ilmoittautua Katja Sirviölle 22.5.19 mennessä osoitteeseen k.t.sirvio@gmail.com. Näitä treenivuoroille ilmoittautuneita koskee pieni talkoovelvoite kesän kokeissa, koulutuksissa ja tapahtumissa. Lisäksi joka viikon treenivuorolle ilmoittaudutaan erikseen nimenhuuto.comissa, jossa tulevia treenejä voi myös suunnitella.

 

Tutustumispäivä palveluskoiralajeihin
PK-toimikunta järjestää tulevana keväänä lajiintutustumispäivän. Lisätietoja Katja Sirviöltä k.t.sirvio@gmail.com