Lajitoiminta

Tästä osiosta löydät tietoa Koillismaan Koirakerhon eri lajitoimikuntien toiminnasta. Katso lisäksi myös Ajankohtaista-osio sekä Varauskalenterit. Alla on kalenteriosiostakin löytyvä kooste kaikista Koirakerhon tapahtumista.

Muistathan, että koiran on oltava rokotettu osallistuakseen ohjattuihin harjoituksiin! Rokotustodistukset tarkistetaan aina kunkin kurssin teoriakerralla tai yksittäisten treenien (kuten näyttelyharjoitukset) jokaisella kerralla! Lisäksi sekä ohjaajalla että koiralla olisi hyvä olla tapaturmavakuutus, sillä Koillismaan Koirakerhon vakuutus ei kata treeneissä mahdollisesti tapahtuvia tapaturmia.


 

KOILLISMAAN KOULUTUSALUEEN VARAUSKALENTERI

Värikoodit: 

    tumma vihreä: kivituhkapintaisen kentän etuosa = porttien puoleinen osa (ns. agilitykenttä)

     vaalea vihreä: kivituhkapintaisen kentän takaosa

     punaruskea: rauniorata.

Varausta klikkaamalla saat näkyviin lisätietoja varauksesta (olettaen, että varaukselle on syötetty lisätietoja). Jos varattuna on vain jompi kumpi vihreä kenttä, toinen kenttäpuolisko on oletettavasti vapaana ja käytettävissä. Jos kentälle saapuu käyttäjiä ilman ennakkovarausta (ja kentällä ei ole kalenterissa näkyviä varauksia), ensimmäisenä saapunut henkilö saa päättää, onnistuuko yhtäaikainen treenaus kentällä.