style='display: ;'}>

HALLITUS TIEDOTTAA

SIVUILLA TIEDOTETAAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISISSÄ KEVÄT- JA SYYSKOKOUKSISSA PÄÄTETYISTÄ ASIOISTA SEKÄ TULEVISTA HALLITUKSEN KOKOUKSISTA.

Kokouksissa käsiteltävät asiat on ilmoitettava hallituksen puheenjohtajalle Katja Alatalolle tai jos kokouspäivämäärä on jo ilmoitettu alla, viimeistään 2 viikkoa ennen kokousta sähköpostilla sihteerille; koillismaankoirakerho@gmail.com.

 

 

 Seuraava hallituksen kokous to 9.12.2021 klo 17.

 


 

Koillismaan koirakerho ry:n sääntömääräinen syyskokous to 9.12.2021 klo 18 Kuusamon lukiolla, Oulangantie 1. Tervetuloa!

 

 


 

Hallituksen järjestäytymiskokouksesta 12.1.2021 poimittua:

 

Uusi hallitus tehtävänjakoineen ja yhteystietoineen löytyy Yhteystiedot-osiosta. 

 

Koillismaan koirakerho on tänäkin vuonna mukana Koillismaan Osuuskaupan kannustajat-Ohjelmassa. Kerhoa pääset kannustamaan osoitteessa www.s-kanava.fi. 

 


 

 

Sääntömääräisestä syyskokouksesta 24.11.2020 poimittua:

 

Puheenjohtajaksi valittiin Katja Alatalo. Maria Kallunki ja Riitta Törmänen jatkavat hallituksen varsinaisina jäseninä ja Tiia Pesonen nousi varsinaiseksi jäseneksi eronneen Katja Sippolan tilalle. Uusiksi jäseniksi valittiin Tessa Suopanki ja Eveliina Väisänen, joista valittiin Tessa varajäseneksi ja Eveliina varsinaiseksi jäseneksi.

 

Kerhon jäsenmaksu pysyy samana: jäsenmaksut ovat 30,50 e/varsinainen jäsen ja 10,50 e/perhejäsen. 

 

Uuden kentän rakentaminen voidaan taloudellisen tilanteen kannalta aloittaa heti keväällä olosuhteiden salliessa.

 

Maneesin irtovuorojen myyntihinnoista päätettiin, että toimikunnat päättävät jatkossa itse mitä hintaa suosittelevat lajiensa kertakäynneille.

 

Päätettiin jakaa kesän kenttävuorot seuraavasti:

-        PK torstai koko kenttä

-        Agility maanantai ja tiistai puolikas kenttä sekä keskiviikko koko kenttä

-        Toko ja rally-toko maanantai ja tiistai puolikas kenttä

 

Lisäksi todettiin, että uuden kentän rakentumisen jälkeen tilaa on lisätä vuoroja, joista sovitaan myöhemmin.

 

Koillismaan Osuuskaupan kannustajat 2021 kamppanjaan osallistutaan jälleen. Rahaa ohjattaisiin koulutuskentän kunnostamiseen ja aitojen parantamiseen. Lisäksi koirakerho järjestäisi kaikille avoimen puuhapäivän. Mikäli rahaa jää kunnostustöiden jälkeen yli, jaettaisiin se osallistuneiden toimikuntien kesken.

 

Kira Kämäräinen palkittiin agilityn tsemppipalkinnolla.

Tokon ja rally-tokon tsemppipalkinto annettiin Jenny Halvarille ja Rallille

Rally-tokon seuranmestari on Tessa Suopanki ja Pinna.

 


 

Hallituksen kokouksesta 13.10.2020 poimittua:

Pohjois-pohjanmaan Ely-keskus on myöntänyt tukipäätöksen Koillismaan koirakerhon uudelle koulutuskentälle 25.6.2020. Myönnettävä tuki on yhteensä 65 % hankkeen tukikelpoisista kustannuksista, koko hankkeen kustannusarvio on n. 11 500 €. Syyskokouksessa esitetään jäsenistölle yhdistyksen tarkka taloustilanne uuden kentän hankkeen kannalta.

 

Vuoden 2021 hallituslaiset äänestetään syyskokouksessa. Erovuorossa ovat Riitta Törmänen, Maria Kallunki ja Katja Alatalo, jotka kaikki ovat halukkaita jatkamaan. Puheenjohtaja Tessa Suopanki on ilmoittanut, ettei aio asettua uudelleen ehdolle.

 

Kevätkokouksessa käsiteltiin agilitytoimikunnan esitys, jossa toimikunnalle jää 80 % ja seuran yleiseen kassaan 20 % tuoton jaossa (tällä hetkellä 60 % toimikunnalle ja 40 % kerhon yleiseen kassan), kevätkokouksessa todettiin, että karkean laskelman perusteella kustannusjakoa ei voida muuttaa. Hallitus on selvittänyt kerhon juoksevien kulujen vähentämistä, pyritään etsimään edullisempi kirjanpitäjä, mutta muissa kustannuksissa ei ole säästövaraa.

 

Kentän aidat ovat paikoin huonossa kunnossa, erityisesti koulutuskentän ja raunioradan välinen aika on päässyt kesän aikana huonoon kuntoon. Aitojen korjauksesta tehdään kustannusarvio ja ne pyritään korjaamaan talkoilla kesän 2021 aikana.

 

Syyskokous pidetään tiistaina 24.11.2020 klo 18.00, paikka, kutsu ja esityslista lähetetään jäsenistölle sähköpostilla. Jäsenistö voi lähettää hallitukselle toiveita syyskokouksessa käsiteltävistä asioista osoitteeseen koillismaankoirakerho@gmail.com.