style='display: ;'}>

HALLITUS TIEDOTTAA

SIVUILLA TIEDOTETAAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISISSÄ KEVÄT- JA SYYSKOKOUKSISSA PÄÄTETYISTÄ ASIOISTA SEKÄ TULEVISTA HALLITUKSEN KOKOUKSISTA.

Kokouksissa käsiteltävät asiat on ilmoitettava hallituksen puheenjohtajalle Tessa Suopangille tai jos kokouspäivämäärä on jo ilmoitettu alla, viimeistään 2 viikkoa ennen kokousta sähköpostilla sihteerille; koillismaankoirakerho@gmail.com.

 

 

Kevätkokouksesta 5.4.2024 poimitua: 


Kokouksessa käytiin läpi yhdistyksen vuosikertomus ja tilintarkastuskertomus, keskusteltiin taloudellisesta tilanteesta ja hyväksyttiin toimintakertomus sekä tilinpäätös. Halliprojektia esiteltiin ja äänestettiin sen edistämisestä jäsenistön keskuudessa. Kentän käyttömaksu kesälle 2024 ja vakiovuorot koulutuskentällä hyväksyttiin, samoin muutos toiminnasta syntyvien voittojen jakoprosenttiin, jota muutetaan niin, että jatkossa kaikki tuotot kohdistuvat yhteiseen halliprojektiin toimikuntien lajikohtaisen varainhankinnan sijaan. Lisäksi käsiteltiin muita esille tulleita asioita, kuten osallistuminen agilityn piirimestaruuskisoihin.

 


 

Hallituksen kokouksesta 11.2.2024 poimittua: