Ajankohtaista

Tulevat koulutukset, kurssit, tapahtumat, kokeet ja muut ajankohtaiset asiat! Löydät samat tiedot myös Koirakerhon Facebook-sivuilta.tiedot


Hallikauden treenivuorot ja -kurssit

Nyt on aika ilmoittautua hallikauden treenivuoroille ja -kursseille. Alta löydät tiedot lajeittain, huomioithan että ilmoittautuminen tulee tehdä sitovana sunnuntaihin 22.9. mennessä. Ilmoittautuessasi hallivuorolle sitoudut maksamaan koko hallikaudesta loka/marras-huhtikuu. Hallivuorojen maksut tehdään könttänä kahdessa erässä lokakuussa ja tammikuussa. Hallivuorot on tarkoitettu Koillismaan Koirakerhon jäsenille, joten kerrothan jos haluat liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Rally-toko ja toko
 
Rally-tokon ja tokon kisaavat ja kisavalmiit
 
Treenit loka-huhtikuussa maanantaisin klo 18:15-19:45, minimimäärä 3 henkilöä, maksimi 8 henkilöä. Tähän ryhmään osallistuvilla on vetovastuu ohjatusta vuorosta. Hinta 40 €/henkilö/kuukausi. Koko talven sitovat ilmoittautumiset 22.9. mennessä koillismaankoirakerho@gmail.com. Maksuohjeet lähetetään erikseen osallistujille. 
 
Rally-tokon ja tokon ohjattu vuoro
Treenit loka-huhtikuussa maanantaisin klo 19:45-21:15, minimäärä 3 henkilöä, maksimimäärä 6 henkilöä. Tässä ryhmässä harjoitellaan koirakkokohtaisesti rally-tokon ja tokon alempien luokkien liikkeitä. Tämä ryhmä soveltuu hyvin lajeista kiinnostuneille alkeiskoirakoille sekä kesän alkeiskursseilla olleille koirakoille. Hinta 45 €/henkilö/kuukausi. Koko talven sitovat ilmoittautumiset 22.9. mennessä koillismaankoirakerho@gmail.com. Maksuohjeet lähetetään erikseen osallistujille. 
 
Jos edellä mainittuihin ryhmiin saadaan yhteensä 8 henkilöä tai enemmän on rally-tokon ja tokon harrastajille tarjolla lisäksi vapaavuoro torstaisin klo 19:15-20:15.      
 
Agility 
 
Treenit ajalla MARRASKUU 2019 - HUHTIKUU 2020. Ryhmäpaikan vahvistuksen saadessaan koirakko sitoutuu koko talvelle eli 6kk treenaukseen! Rahan palautus vain lääkärin todistuksella.
 
Talven treenipaikan maksu maksetaan kahdessa erässä, 3kk maksut kerralla. Maksuohjeet lähetetään osallistujille erikseen.
 
Agilityn kisaavat/kisavalmiit
Oma vuoro sunnuntaisin klo 16.00-18.00, max. 8 koirakkoa/vuoro. Kerran kuukaudessa ratatreeni (joulukuulta lähtien). Keskiviikkoisin kisaavien ja ohjattujen ryhmien yhteisvuoro klo 18.15-20.15. Hinta 30e/kk/ohjaaja eli 90e/3kk, ei vetäjää. Tämän ryhmän jäsenten velvoitteena on ohjattujen agilityryhmien vetäminen. Lisätietoa ryhmän jäsenille kerrotaan erikseen.
 
Agilityn alkeisjatkoryhmä
Joka toinen sunnuntai (parillisella viikolla) klo 14.00-16.00 ajalla 1.11.19-30.4.20, vaihtuva vetäjä, hinta 40e/koirakko/kk eli 120e/3kk. Max. 6 koirakkoa (minimi 4 koirakkoa). Keskiviikkoisin kisaavien ja ohjattujen ryhmien yhteisvuoro klo 18.15-20.15. Esteosaamisen tsekkaus kolmella ensimmäisellä kerralla. Alkeiskurssin käyneille. Ensisijalla ryhmään kesän 2019 alkeisryhmän koirakot.
 
Agilityn jatkoryhmä  
Joka toinen sunnuntai (parittomalla viikolla) klo 14.00-16.00 ajalla 1.11.19-30.4.20, vaihtuva vetäjä, hinta 40e/koirakko/kk eli 120e/3kk. Max. 6 koirakkoa (minimi 4 koirakkoa). Keskiviikkoisin kisaavien ja ohjattujen ryhmien yhteisvuoro klo 18.15-20.15. Esteosaamisen tsekkaus kolmella ensimmäisellä kerralla. Kerran kuukaudessa ratatreeni joulukuulta lähtien; jatkoryhmä rakentaa radan, kisaavat purkavat (jos kisaavissa ei ole osallistujia tai jos kisaavien ryhmän osallistujat eivät treenaa rataa, jatkoryhmä myös purkaa radan kisaavien vuoron aikana). Alkeiskurssin käyneille, jotka treenaavat agilitya tavoitteellisesti. Ensisijalla ryhmään kesän 2019 jatkoryhmän koirakot.
 
MIKÄLI OHJATTUIHIN RYHMIIN ILMOITTAUTUU VAIN 4 KOIRAKKOA (TAI ALLE) PER RYHMÄ, YHDISTÄMME RYHMÄT JA NÄIN OLLEN TREENIT KERRAN VIIKOSSA, JOKA SUNNUNTAI (vetäjä min.3xkk)! Tällöin alkeisjatkolaiset ja jatkolaiset samassa, max. 8 koirakkoa voi olla.
 
HUOMIO! On mahdollisuus treenata agilitya LOKAKUUSSA maneesilla. Lokakuun ajan kisaavat+alkeisjatko+jatko treenaa kimpassa kahdella viikkovuorolla. Treenit sunnuntaisin klo 14.00-16.00 ja keskiviikkoisin klo 18.15-20.15. Lokakuussa ei ole ohjattua vuoroa vaan kaikki halukkaat (jotka sitoutuvat talveen marras-huhti) talven aksaajat voivat ilmoittautua ja aksan maneesivuokran osuus maksetaan lokakuun osallistujien kesken. Esim. jos ilmoaa 10 ohjaajaa, hinta olisi 35e/ohjaaja. Jos vähemmän, hinta korkeampi. Kun ilmoittaudut lokakuun treeniin, ilmoita hinnalle kipuraja mikä se saa olla sinulle jotta olet valmis vielä osallistumaan. HUOMIO, lokakuun treenaus säävarauksella. Jos syyskuun lopussa näyttää että lokakuu tulee olemaan lämmin, treenaamme lokakuun koulutuskentällä. On hyvä huomioida että mikäli treenit alkaa maneesilla lokakuun alusta, tulee estesiirto tapahtua rivakasti kk vaihtuessa ennen 2.10. (ainakin osa esteistä).
 
* Ilmoittautuminen ja kyselyt sähköpostilla osoitteeseen annemari.maatta1@gmail.com, ilmoittautumiset 22.9.2019 mennessä! HOX; ilmoittautumisessa tulee näkyä selkeästi mihin ryhmään ja millä koiralla, ohjaajan nimi, puh.numero ja sähköpostiosoite sekä koiran kutsumanimi, rotu, ikä ja koirakon agilitytausta/taitotaso. 

 

Rally-tokon tuplakilpailut 12.10.2019

 

LA 12.10.2019. Aamupäivällä A-kilpailu luokat ALO, AVO, VOI ja MES ja iltapäivällä B-kilpailu luokat ALO, AVO, VOI ja MES. Iltapäivän kilpailu on myös kerhon mestaruus kilpailu. Tuomarina Heli Kelhälä.

 

Jäsenten ilmoittautuminen 9.-15.9.2019 ja kaikille avoin 16.9.-29.9.2019. Varaa paikkasi ensin s-postitse katjasippola7@gmail.com, tämän jälkeen ilmoittautuminen Virkussa. Ilmoittautumismaksu maksetaan vasta, kun kilpailupaikka on varmistettu s-postitse. Koillismaan koirakerhon jäsenten osanottomaksu on 22 €/kilpailu, muut 27 €/kilpailu. Kilpailut pidetään Ruska Laukan maneesissa, Meskusvaarantie 79 (hiekkapohjainen puolilämmin halli).