Ajankohtaista

Tulevat koulutukset, kurssit, tapahtumat, kokeet ja muut ajankohtaiset asiat! Löydät samat tiedot myös Koirakerhon Facebook-sivuilta.tiedot


Hallikauden treenivuorot ja -kurssit

Nyt on aika ilmoittautua hallikauden treenivuoroille ja -kursseille. Alta löydät tiedot lajeittain, huomioithan että ilmoittautuminen tulee tehdä sitovana sunnuntaihin 22.9. mennessä. Ilmoittautuessasi hallivuorolle sitoudut maksamaan koko hallikaudesta loka/marras-huhtikuu. Hallivuorojen maksut tehdään könttänä kahdessa erässä lokakuussa ja tammikuussa. Hallivuorot on tarkoitettu Koillismaan Koirakerhon jäsenille, joten kerrothan jos haluat liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä.
 
Rally-toko ja toko
 
Rally-tokon ja tokon kisaavat ja kisavalmiit
 
Treenit loka-huhtikuussa maanantaisin klo 18:15-19:45, minimimäärä 3 henkilöä, maksimi 8 henkilöä. Tähän ryhmään osallistuvilla on vetovastuu ohjatusta vuorosta. Hinta 40 €/henkilö/kuukausi. Koko talven sitovat ilmoittautumiset 22.9. mennessä koillismaankoirakerho@gmail.com. Maksuohjeet lähetetään erikseen osallistujille. 
 
Rally-tokon ja tokon ohjattu vuoro
Treenit loka-huhtikuussa maanantaisin klo 19:45-21:15, minimäärä 3 henkilöä, maksimimäärä 6 henkilöä. Tässä ryhmässä harjoitellaan koirakkokohtaisesti rally-tokon ja tokon alempien luokkien liikkeitä. Tämä ryhmä soveltuu hyvin lajeista kiinnostuneille alkeiskoirakoille sekä kesän alkeiskursseilla olleille koirakoille. Hinta 45 €/henkilö/kuukausi. Koko talven sitovat ilmoittautumiset 22.9. mennessä koillismaankoirakerho@gmail.com. Maksuohjeet lähetetään erikseen osallistujille. 
 
Jos edellä mainittuihin ryhmiin saadaan yhteensä 8 henkilöä tai enemmän on rally-tokon ja tokon harrastajille tarjolla lisäksi vapaavuoro torstaisin klo 19:15-20:15.      
 
Agility 
 
Treenit ajalla MARRASKUU 2019 - HUHTIKUU 2020. Ryhmäpaikan vahvistuksen saadessaan koirakko sitoutuu koko talvelle eli 6kk treenaukseen! Rahan palautus vain lääkärin todistuksella.
 
Talven treenipaikan maksu maksetaan kahdessa erässä, 3kk maksut kerralla. Maksuohjeet lähetetään osallistujille erikseen.
 
Agilityn kisaavat/kisavalmiit
Oma vuoro sunnuntaisin klo 16.00-18.00, max. 8 koirakkoa/vuoro. Kerran kuukaudessa ratatreeni (joulukuulta lähtien). Keskiviikkoisin kisaavien ja ohjattujen ryhmien yhteisvuoro klo 18.15-20.15. Hinta 30e/kk/ohjaaja eli 90e/3kk, ei vetäjää. Tämän ryhmän jäsenten velvoitteena on ohjattujen agilityryhmien vetäminen. Lisätietoa ryhmän jäsenille kerrotaan erikseen.
 
Agilityn alkeisjatkoryhmä
Joka toinen sunnuntai (parillisella viikolla) klo 14.00-16.00 ajalla 1.11.19-30.4.20, vaihtuva vetäjä, hinta 40e/koirakko/kk eli 120e/3kk. Max. 6 koirakkoa (minimi 4 koirakkoa). Keskiviikkoisin kisaavien ja ohjattujen ryhmien yhteisvuoro klo 18.15-20.15. Esteosaamisen tsekkaus kolmella ensimmäisellä kerralla. Alkeiskurssin käyneille. Ensisijalla ryhmään kesän 2019 alkeisryhmän koirakot.
 
Agilityn jatkoryhmä  
Joka toinen sunnuntai (parittomalla viikolla) klo 14.00-16.00 ajalla 1.11.19-30.4.20, vaihtuva vetäjä, hinta 40e/koirakko/kk eli 120e/3kk. Max. 6 koirakkoa (minimi 4 koirakkoa). Keskiviikkoisin kisaavien ja ohjattujen ryhmien yhteisvuoro klo 18.15-20.15. Esteosaamisen tsekkaus kolmella ensimmäisellä kerralla. Kerran kuukaudessa ratatreeni joulukuulta lähtien; jatkoryhmä rakentaa radan, kisaavat purkavat (jos kisaavissa ei ole osallistujia tai jos kisaavien ryhmän osallistujat eivät treenaa rataa, jatkoryhmä myös purkaa radan kisaavien vuoron aikana). Alkeiskurssin käyneille, jotka treenaavat agilitya tavoitteellisesti. Ensisijalla ryhmään kesän 2019 jatkoryhmän koirakot.
 
MIKÄLI OHJATTUIHIN RYHMIIN ILMOITTAUTUU VAIN 4 KOIRAKKOA (TAI ALLE) PER RYHMÄ, YHDISTÄMME RYHMÄT JA NÄIN OLLEN TREENIT KERRAN VIIKOSSA, JOKA SUNNUNTAI (vetäjä min.3xkk)! Tällöin alkeisjatkolaiset ja jatkolaiset samassa, max. 8 koirakkoa voi olla.
 
HUOMIO! On mahdollisuus treenata agilitya LOKAKUUSSA maneesilla. Lokakuun ajan kisaavat+alkeisjatko+jatko treenaa kimpassa kahdella viikkovuorolla. Treenit sunnuntaisin klo 14.00-16.00 ja keskiviikkoisin klo 18.15-20.15. Lokakuussa ei ole ohjattua vuoroa vaan kaikki halukkaat (jotka sitoutuvat talveen marras-huhti) talven aksaajat voivat ilmoittautua ja aksan maneesivuokran osuus maksetaan lokakuun osallistujien kesken. Esim. jos ilmoaa 10 ohjaajaa, hinta olisi 35e/ohjaaja. Jos vähemmän, hinta korkeampi. Kun ilmoittaudut lokakuun treeniin, ilmoita hinnalle kipuraja mikä se saa olla sinulle jotta olet valmis vielä osallistumaan. HUOMIO, lokakuun treenaus säävarauksella. Jos syyskuun lopussa näyttää että lokakuu tulee olemaan lämmin, treenaamme lokakuun koulutuskentällä. On hyvä huomioida että mikäli treenit alkaa maneesilla lokakuun alusta, tulee estesiirto tapahtua rivakasti kk vaihtuessa ennen 2.10. (ainakin osa esteistä).
 
* Ilmoittautuminen ja kyselyt sähköpostilla osoitteeseen annemari.maatta1@gmail.com, ilmoittautumiset 22.9.2019 mennessä! HOX; ilmoittautumisessa tulee näkyä selkeästi mihin ryhmään ja millä koiralla, ohjaajan nimi, puh.numero ja sähköpostiosoite sekä koiran kutsumanimi, rotu, ikä ja koirakon agilitytausta/taitotaso. 

 

Rally-tokon tuplakilpailut 12.10.2019

 

LA 12.10.2019. Aamupäivällä A-kilpailu luokat ALO, AVO, VOI ja MES ja iltapäivällä B-kilpailu luokat ALO, AVO, VOI ja MES. Iltapäivän kilpailu on myös kerhon mestaruus kilpailu. Tuomarina Heli Kelhälä.

 

Jäsenten ilmoittautuminen 9.-15.9.2019 ja kaikille avoin 16.9.-29.9.2019. Varaa paikkasi ensin s-postitse katjasippola7@gmail.com, tämän jälkeen ilmoittautuminen Virkussa. Ilmoittautumismaksu maksetaan vasta, kun kilpailupaikka on varmistettu s-postitse. Koillismaan koirakerhon jäsenten osanottomaksu on 22 €/kilpailu, muut 27 €/kilpailu. Kilpailut pidetään Ruska Laukan maneesissa, Meskusvaarantie 79 (hiekkapohjainen puolilämmin halli).

 


 

 

Tokon ja rally-tokon valmennus lauantaina 29.6. valmentajina Krista Karhu ja Mika Jalonen

 

Tokon ja rally-tokon huippuvalmennus järjestetään lauantaina 29.6.2019 Koillismaan Koirakerhon koulutuskentällä, kouluttajina Krista Karhu ja Mika Jalonen. Valmennus sisältää puolen tunnin alkuteorian sekä 25 min treeniaikaa/koirakko valitsemassasi lajissa. Tämä huippu valmennus kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Aika: 29.6. kellonaika vahvistuu kun osallistujat ovat tiedossa, voit myös toivoa sinulle sopivaa aikaa.

Paikka: Koillismaan Koirakerhon koulutuskenttä

Hinta: 25 e/Koillismaan Koirakerhon jäsen, 35 e/muut

Minimiryhmäkoko: 4 koirakkoa

Maksimiryhmäkoko: 20 koirakkoa

Valmentajat: Lisätietoja koirakoutsi.fi

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 23.6. mennessä osoitteeseen koillismaankoirakerho@gmail.com. Ilmoita samalla kumpaa lajia treenaat ja kerro pari sanaa koirastasi. Paikan vahvistus lähetetään maksutietojen kera sähköpostilla, eräpäivä 26.6.2019. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 


 

Virallinen tottelevaisuuskoe tiistaina 16.7. - PERUTTU

Tervetuloa viralliseen tottelevaisuuskokeeseen Kuusamoon tiistaina 16.7.19! Koe järjestetään kerhon koulutusalueella kivituhkakentällä. Kokeessa järjestetään luokat alo, avo, voi ja evl, tuomarina toimii Piritta Pärssinen.
Koe on kaikille avoin. Järjestävän yhdistyksen jäsenet ovat kokeeseen etusijalla.

Ilmoittautumisaika: 11.6.-2.7.2019. Koillismaan Koirakerhon jäsenet 11.-17.6.2019, muut 18.6.-2.7.2019
Tiedustelut: Hannele Åkerlund, h.ylimaunula@gmail.com
Ilmoittautumiset: h.ylimaunula@gmail.com
Ilmoittautumismaksu jäsenille: 30 €
Ilmoittautumismaksu muille: 35 €
Tilille: FI93 8000 1371 0382 18
Viite: 2338

Tervetuloa tokoilemaan!


 

Aurinkoiset kevättoivotukset Koillismaan Koirakerhosta!

Tästä viestistä löydät yhdistyksen kevätkokouksen kutsun sekä tiedot kevään ja kesän kursseille ilmoittautumiseen, tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous
Tervetuloa Koillismaan Koirakerhon kevätkokoukseen Kuusamon Lukiolle maanantaina 15.4.2019 klo 18:00, osoite Oulangantie 1, Kuusamo.  Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat:

-           vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille

-          päätetään koulutuskentän auraamisesta keväällä 2019

-          käsitellään koulutuskentän väliaidan rankentamista

-          äänestetään koulutuskentän laajennuksen kustannusten jaosta toimikuntien ehdotusten mukaan

 

Kevään ja kesän kurssit
Muistathan mainita ilmoittautumisesi yhteydessä seuraavat tiedot ohjaajan nimen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen sekä koiran nimen, rodun, iän ja harrastustaustan. Kerrothan myös mikäli olet uusi jäsen. Huomioithan, että kaikilla Koillismaan Koirakerhon toimintaan osallistuvilla koirilla tulee olla rokotukset voimassa.

Pentukurssi, torstaisin klo 18-19:30, 9.5.-30.5.2019 (huom! Kurssin ajankohtaa ja ilmoittautumispäivää muutettu)
Pentukurssilla opetellaan jokaiselle koiralle arjessa tarpeellisia taitoja. Kurssi antaa eväät jatkaa Koillismaan koirakerhon tarjoamille eri lajien alkeiskursseille. Pentukurssi on tarkoitettu kaikenrotuisille koirille. Mukaan otetaan enintään kuusi koirakkoa. Kurssille osallistuvilla koirilla on rokotusten oltava kunnossa ja pennun oltava vähintään 4,5 kk vanha. Rokotukset tarkistetaan ensimmäisellä kurssikerralla. Kurssi järjestetään Kuusamon keskustassa. Kurssin hinta on 40 €/koirakko. Ilmoittautumiset 2.5.2019 mennessä osoitteeseen k.t.sirvio@gmail.com.

Leikkikoulu, torstaisin klo 18-19:30, 23.5.-6.6.2019
Tämä kurssi on tarkoitettu pennun/nuoren koiran motivointiin ja palkkaamiseen, koiran alaikäraja 4,5kk. Rokotukset tulee olla kunnossa. Max. 6 koirakkoa (minimi 4 koirakkoa). Hinta 30e/jäsen. Tämä kurssin käymällä pääsee kesän alkeisryhmään mukaan. Kurssin pitopaikka vahvistetaan myöhemmin. Ilmoittautumiset 1.5. mennessä osoitteeseen koillismaankoirakerho@gmail.com

Pentuagi/alkeisryhmä tiistaisin klo 19.30-2, 4.6.-31.8.
Tämä kurssi on tarkoitettu agilitysta kiinnostuneille koirakoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista. Kurssilla opetellaan agilityn alkeita, esteitä ja ohjauksia. Kurssi sisältää yhden teoriakerran. Harjoitukset muokataan kullekin koirakolle sopiviksi koiran ikä huomioiden. Tämän kurssin pääsyvaatimuksena on leikkikoulun käyminen toukokuun aikana tai vastaavat tiedot ja taidot. Kurssin alaikäraja on 4,5 kk. Hinta 180 €/3kk. Ilmoittautumiset 30.4.2019 mennessä annemari.maatta1@gmail.com.

Agilityn jatkoryhmä torstaisin klo 17.30-19.00, 6.6.-31.8.,
Agilityn jatkoryhmä on tarkoitettu alkeiskurssin käynneille koirakoille, joilla on hallussa agilityn esteosaaminen ja perusohjaukset ja jotka haluavat kehittää osaamistaan eteenpäin. Kurssi sisältää yhden teoriakerran kesäkuun alussa. Tähän ryhmään on etusijalla talvella 18-19 treenanneet koirakot. Hinta 135 €/3kk. Ilmoittautumiset 30.4.2019 mennessä annemari.maatta1@gmail.com.

UUSI Agilityn höntsäryhmä, perjantaisin klo 19-21, ajalla 7.6.-31.8.
Tämä ryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat käyneet agilityn alkeiskurssin käynneille koirakoille, jotka haluavat pitää hauskaa esteillä ilman tavoitteellista treenaamista! Ryhmällä on joka toinen kerta ja joka toinen kerta ryhmäläiset harjoittelevat omatoimisesti valmiin suunnitelman mukaan. Hinta 90 €/3kk. Ensisijalla ryhmään on talven 2018-2019 jatkoryhmän koirakot. Ilmoittautumiset 30.4.2019 mennessä annemari.maatta1@gmail.com.

Lapsi-vanhempi alkeiskurssi, kesä-heinäkuussa (aikataulu tarkentuu lähempänä)
Sisältää yhden teoriakerran sekä 4 käytännön kertaa. Lasten osalta tulee maksaa joko jäsenmaksu tai perheen 2.jäsenen maksu. Ei kurssimaksua, ainoa velvoite jäsenmaksun maksaminen. Lapsen osallistumisalaikäraja 5 vuotta. Vanhemman tulee olla läsnä koirakon kanssa treenien ajan. Lapsen kanssa osallistuvan koiran tulee omata kaikki agilityssa kisaamiseen tarvittavat taidot; koiran tulee olla estevarma ja perusohjattava, joka on ohjaajan hallinnassa. Ryhmälle luodaan oma Facebook-sivu, joka auttaa yhteisen sopimisessa ja mahdollisten muutosten puinnissa. Ilmoittautumiset 30.4.2019 mennessä annemari.maatta1@gmail.com.

Rally-tokon alkeiskurssi keskiviikkoisin klo 17-18:30, 5.6.-3.7.2019
Rally-tokon 5 krt alkeiskurssi pidetään Koillismaan Koirakerhon koulutuskentällä keskiviikko iltaisin klo 17-18:30. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille yli 4,5 kk koirille. Koiran tulee olla kytkettynä ohjaajansa hallinnassa voidakseen osallistua kurssille. Kurssilla harjoitellaan rally-tokon alokasluokan kylttejä kytkettynä. Kurssi sopii hyvin myös sellaisille koirakoille, jotka haluavat parantaa arjen hallintaa sekä koiran ja ohjaajan välistä suhdetta. Hinta 50 €/koirakko, max 6 koirakkoa. Ilmoittautumiset 22.5.2019 mennessä koillismaankoirakerho@gmail.com.

Tokon alkeiskurssi perjantaisin klo 18:30-20:00, 16.8.-6.9.2019
Tokon 4 krt alkeiskursssi pidetään Koillismaan Koirakerhon koulutuskentällä perjantai iltaisin klo 18:30-20:00. Kurssi sopii kaikille lajista kiinnostuneille yli 4,5 kk koirille. Koiran tulee olla kytkettynä ohjaajansa hallinnassa voidakseen osallistua kurssille. Kurssilla opetellaan yhdessä tottelevaisuukokeen alokasluokan liikkeitä ja parannetaan koiran ja ohjaajan välistä suhdetta. Osallistuville koirakoille suositellaan pentukurssin, leikkikoulun tai rally-tokon alkeiskurssin käymistä. Hinta 40 €/koirakko. Ilmoittautumiset 2.8.2019 mennessä koillismaankoirakerho@gmail.com.


Kisaavat/kisavalmiit
 viikkovuoroja 3; tiistaisin klo 17.30-19.30, keskiviikkoisin klo 10-12 (samalla vapaavuoro) sekä torstaisin 19-21, kesä-syyskuussa
Maksuton jäsenelle, max. 8 koirakkoa/vuoro. Tämän ryhmän jäsenten velvoitteena on ohjattujen agilityryhmien vetäminen! Tiistain ryhmä rakentaa kunkin viikon radan. Samassa ryhmässä treenaavat kaikki kisaavien koirakot, jotka jakautuvat kolmelle eri viikkovuorolle. Ilmoittautuminen läsnä-tai poissaolevaksi viikkotreeneihin agility.nimenhuuto.com. Lisätietoa kerrotaan ryhmän jäsenille erikseen. Ilmoittautumiset 30.4.2019 mennessä annemari.maatta1@gmail.com.

Rally-tokon omatoimivuoro/kilpailijat keskiviikkoisin klo 18:30-20:30, 5.6.-25.9.2019
Rally-tokon omatoimivuoroilla harjoitellaan omatoimisesti toinen toisiamme auttaen rally-tokon alo-mes ratoja. Vuoro soveltuu lajia jo osaaville koirakoille. Suosittelemme alkeiskurssin käyntiä vuoroon osallistuville. Tämä vuoro on maksuton, mutta vuorolle osallistuvilla on talkoovelvoite toimikunnan järjestämiin kursseihin ja tapahtumiin. Treenien suunnittelussa ja viikoittaiseen ilmoittautumiseen hyödynnetään nimenhuuto.com. Ilmoittautumiset 22.5.2019 mennessä osoitteeseen koillismaankoirakerho@gmail.com.

Tokon omatoimivuoro/kilpailijat tiistaisin klo 17:30-19:30, 4.6.-24.9.2019
Tokon omatoimivuorolla harjoitellaan omatoimisesti toinen toisiamme auttaen alo-evl luokkien liikkeitä koulutuskentällä. Vuoro soveltuu kaikille lajista kiinnostuneille koirakoille, joilla on hallussa perustottelevaisuus ja koira osaa olla irti ohjaajansa hallinnassa. Tämä vuoro on maksuton, mutta vuorolle osallistuvilla on talkoovelvoite toimikunnan järjestämiin kursseihin ja tapahtumiin. Treenien suunnittelussa ja viikoittaiseen ilmoittautumiseen hyödynnetään nimenhuuto.com. Ilmoittautumiset 22.5. mennessä koillismaankoirakerho@gmail.com.

 

 


 

 Koillismaan koirakerhon palveluskoiratoimikunta järjestää jälkikoulutuksen 8.-9.kesäkuuta 2019. Kouluttajana toimii kokenut pk-harrastaja Asko Hämäläinen. Kurssille otetaan enintään kymmenen ohjaajaa, yhdellä ohjaajalla voi olla useampi koira. Jälkialustana toimii alle 20 cm nurmi tai karhittu pelto. Koulutuksessa käytetään koiralle mieluista makupalaa. Ohjaajalla tulee olla kengät, jotka rikkovat maapohjan. Lisäkysymykset kurssin paikasta ja hinnasta Ismo Lönnmarkilta. Ilmoittautumiset niin ikään Ismo Lönnmarkille. Kerro ilmoittautuessasi koiran rotu, ikä, lajitausta sekä tiedot ohjaajasta. Ismon sähköpostiosoite on praksian@gmail.com.

 


 

Marras-huhtikuu maneesivuorot 

 Alla lisätietoja ilmoittautumista varten agilityn sekä tokon ja rally-tokon talven kursseille ja maneesivuoroille. Kaikki vuorot järjestetään Ruska Laukan maneesilla osoitteessa Meskusvaarantie 79 B. Huomioithan, että voidaksesi osallistua kursseille tulee koirien olla rokotettuja Kennelliiton sääntöjen mukaan sekä ohjaajien kuulua Koillismaan Koirakerhoon. Alle 16-v jäsenet saavat harjoitella maneesilla veloituksetta vanhempansa seurassa. Kullekin vuorolle ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa maksamaan koko talvikaudesta. Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita talven maneesivuoroille!   

Agility kilpailijat keskiviikkoisin klo 18:15-20:15 ja sunnuntaisin klo 15-17
Agilityn kilpailijoiden ryhmässä harjoitellaan omatoimisesti, max. 8 koirakkoa/vuoro. Tämän ryhmän jäsenten velvollisuutena on ohjatun agilityryhmän vetäminen. Samassa ryhmässä treenaavat kaikki kisaavien koirakot, jotka jakautuvat kahdelle eri viikkovuorolle. Ilmoittautuminen läsnä- tai poissaolevaksi viikkotreeneihin agility.nimenhuuto.comissa. Lisätietoja kerrotaan ryhmän jäsenille erikseen. Hinta 180 €/talvikausi (30 €/kk), laskutus tehdään kahdessa erässä lokakuussa ja tammikuussa. Sitovat ilmoittautumiset 22.9. mennessä osoitteeseen annemari.maatta1@gmail.com.

 

Agility jatkoryhmä sunnuntaisin ohjattuvuoro klo 17-19 ja vapaavuoro keskiviikkoisin 18:15-20:15

Vaihtuva vetäjä (min.3krt/kk), Ryhmä on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille/vastaavat taidot omaaville koirakoille. Ryhmä treenaa kisaavien radalla pienempiä ratapätkiä tehden. Ensisijalla ryhmään on kesän 2018 ryhmien koirakot. Ilmoittautuminen läsnä- tai poissaolevaksi viikkotreeneihin agility.nimenhuuto.comissa. Lisätietoja kerrotaan ryhmän jäsenille erikseen. Hinta 240 €/talvikausi (40 €/kk), laskutus tehdään kahdessa erässä lokakuussa ja tammikuussa. Sitovat ilmoittautumiset 22.9. mennessä osoitteeseen annemari.maatta1@gmail.com.

 

Rally-tokon ja tokon omatoimivuoro/kilpailijat perjantaisin klo 18:15-20:15

Rally-tokon ja tokon omatoimivuorolla harjoitellaan omatoimisesti toinen toisiamme auttaen. Vuoro soveltuu lajia jo osaaville koirakoille. Suosittelemme alkeiskurssin käyntiä tai aikaisempaa harrastustaustaa vuoroon osallistuville. Hinta 180 €/talvikausi (30 €/kk), laskutus tehdään kahdessa erässä lokakuussa ja tammikuussa. Treenien suunnittelussa ja viikoittaiseen ilmoittautumiseen hyödynnetään nimenhuuto.comia. Sitovat ilmoittautumiset 22.9. mennessä osoitteeseen tessa_kokkonen@hotmail.com

 


 

Rally-tokon tuplakilpailut 8.9.2018

 

LA 8.9.2018. Aamupäivällä A-kilpailu luokat ALO, AVO, VOI ja MES ja iltapäivällä B-kilpailu luokat ALO, AVO, VOI ja MES. Tuomarina Pia Heikkinen.

 

Jäsenten ilmoittautuminen 4 - 11.8, muut 12.8 – 25.8.2018. Varaa paikkasi ensin s-postitse katjasippola7@gmail.com, tämän jälkeen ilmoittautuminen Virkussa. Ilmoittautumismaksu maksetaan vasta, kun kilpailupaikka on varmistettu s-postitse. Koillismaan koirakerhon jäsenten osanottomaksu on 20 €/kilpailu, muut 25 €/kilpailu. Kilpailut pidetään Koillismaan koirakerhon koulutusalueella.


 

Rally-tokon koulutus

SU 9.9.2018 pidetään RALLY-TOKO:n koulutus Koillismaan koirakerhon koulutusalueella. Koulutuksen pitää tuomari Pia Heikkinen. Lisätietoa myöhemmin.


 

Rauniorata käyttökiellossa 24.6.-8.7!

Sunnuntaina 24.6 uusitaan raunioradan piilojen kannet ja samalla myrkytetään rata. Radalla ei saa treenata tämän jälkeen kahteen viikkoon myrkkyjen takia. Koulutuskenttä on normaalisti käytössä koko kesän.


 

Mölli-toko sunnuntaina 17.6. klo 17

Sunnuntaina 17.6 klo 17 järjestetään möllitokot koulutuskentällä. Luokkina mölli (=aloluokan liikkeet, liikkeiden välissä saa palkata koiran) sekä alo, avo, voi ja evl. Epikset ovat jäsenille ilmaiset, ei-jäsenille 5e. Tarkoituksena on tarjota koirakoille mahdollisimman kisamainen tilanne, liikkeitä ei kuitenkaan pisteytetä, mutta palautetta saa halutessaan suorituksen päätteeksi. Ilmoittautuminen ke 13.6 mennessä kaisa.k.jauhiainen@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä koiran nimi ja luokka mihin osallistut. Tervetuloa!

 


Koillismaan Koirakerho etsii joukkuetta TOKOn SM-kisoihin!

Tottelevaisuuden SM-kilpailu järjestetään 18-19.8.2018 Limingassa. Koillismaan Koirakerho etsii innokkaita tottelevaisuuden harrastajia kerhon joukkueeseen.

Joukkue koostuu kahdesta alokas- ja kahdesta avoimen luokan koirakosta sekä kahdesta voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakosta. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa, yksi alokasluokassa ja yksi avoimessa luokassa sekä yksi voittaja- tai erikoisvoittajaluokassa. Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla siihen osallistumisoikeus ennen SM-kokeen ilmoittautumisajan umpeutumista. Lisäksi jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokasluokkaan ja avoimeen luokkaan sekä yksi varakoira voittaja- tai erikoisvoittajaluokkaan.

Ilmoittautuminen kokeeseen alkaa huomenna, joten ilmoitathan kiinnostuksestasi viimeistään 5.7.2018 Marjolle, pitkanenmarj@gmail.com. Marjo huolehtii joukkueen ilmoittautumisen.

Lisätietoja kokeesta http://tokosm2018.fi/index.html#alkuun.