Mitä on agilityn koulutusohjaajakoulutus?

Suomen Agilityliitto tarjoaa jäsenseuroilleen koulutusohjaajien koulutusta, jonka perustana on agilityn koulutusohjaajan peruskurssi harjoitteluineen. Peruskurssin avulla saadaan valmiudet opettaa koirakkoja alkeistasolta kilpailuvalmiiksi. Kurssilla keskitytään esteiden ja yksinkertaisimpien ohjauskuvioiden opettamiseen sekä ryhmän ohjaamisessa tarvittaviin taitoihin. Koulutusohjaajan jatkokurssilla opitaan opettamaan estevarmoja koirakoita kilpailupariksi.

Koillismaan Koirakerho kannustaa (ja avustaa myös kurssimaksujen osalta) taitavia koirakoita hakeutumaan koulutusohjaajakoulutukseen. Tavoitteena on saada seuraan uusia kouluttajia, mutta koulutusohjaajan perus- ja jatkokurssi ovat erittäin antoisia kursseja myös osallistujien omaa kehittymistä ajatellen.

Koulutusohjaajan peruskursseja on Pohjois-Suomen alueella aika harvoin (jatkokursseista puhumattakaan), joten suosittelemme tutustumaan kurssikalenteriin heti alkuvuodesta ja hakeutumaan koulutukseen aina kun sitä on tarjolla!

Agilityn koulutusohjaajamateriaalissa on runsaasti hyviä vinkkejä kaikille agilitykoirakoille (ja monipuolisia ratapiirustuksiakin), suosittelemme tutustumaan:


Vinkkejä koulutuksesta kiinnostuneille

...


www.agilityliitto.fi. Koillismaan Koirakerho avustaa osallistujia kurssimaksun ja yhden auton polttoainekustannusten osalta. Kurssille lähtevällä tulee saada hallitukselta puolto! Jos kiinnostuit kouluttautumisesta, ota yhteyttä annemari.maatta1 (at) gmail.com.