Agilityn tehokoulutukset

Tälle sivulle kootaan aina tietoa agilityn koulutusviikonlopuista, joissa kouluttajana on seuran ulkopuolinen kouluttaja. Koulutusviikonloppuja suunnitellaan jatkuvasti ja tiedot koulutusviikonlopuista julkaistaan sitä mukaa kuin kouluttajat vahvistuvat.

Tiedot/linkit pidemmistä kursseista ja koulutusryhmistä löydät kohdasta Lajitoiminta - Agility.

Ilmoita kiinnostuksestasi tehokoulutusviikonloppuja kohtaan Anne-Mari Määtälle, annemari.maatta1@gmail.com (tai jos treenaat jossain ryhmässä, voit ilmoittaa kiinnostuksesta myös ryhmän vetäjälle).


 
Agilityn tehokoulutusta pe 22.7.2016 (julkaistu 22.6.16)
 
Hanna Häkkinen Turun suunnalta (seura ATT) tulee kouluttamaan PERJANTAINA 22.7.2016. Hannalle on kertynyt kokemusta jo mukavasti niin kisaajana kuin kouluttajana ja hän oli viime kesänä meitä koutsaamassa yhden päivän verran. :) 
 

HINTA 30e/koirakko/jäsen. Treeniaika noin 30min/koirakko. Max. osallistujamäärä on 12 koirakkoa. Koulutus on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille ja siitä ylöspäin edenneille koirakoille. Ilmoittautuminen on sitova, koulutuksen osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan, mikäli estyt pääsemästä koulutukseen. Koirakot pyritään jakamaan koirien tason mukaisiin 2-3 ryhmään, 4-6 koiraa/ryhmä.

 

Bonuksena Hanna vetää veloituksetta koulutukseen osallistuville ohjaajien fysiikkatreenit koulutuksen perään (kesto 1-1,5h). Jos joku haluaa ilmoittautua pelkkään fysiikkaan, se maksaa 5e/hlö/jäsen. Siitä saa hyviä vinkkejä fysiikan täsmätreenaamiseen agilitya ajatellen ja sopivia lämmittelyliikkeitä ohjaajalle.

 
Sitovat ilmoittautumiset ja kyselyt Anskulle osoitteeseen annemari.maatta1@gmail.com, ilmoittautumiset pe 8.7. klo 18 mennessä! Ilmoita ohjaajan nimi, spostiosoite ja puh.num. sekä koiran nimi, rotu ja ikä, lisäksi tasonne agilityssa ja mahdollisia treenitoiveita kouluttajalle. Laita ilmoittautumiseen samalla toive moneltako pääset perjantaina paikan päälle, tämä auttaa ryhmän suunnittelussa kun voimme aloitella jo päivällä kelle se sopii ja työläiset voivat osallistua kun töistään ehtivät.
 
Koulutusmaksun eräpäivä on su 10.7. Vahvistan koulutuksen toteutumisen ilmon päätyttyä perjantaina! Lähetän maksuohjeet samalla koulutukseen osallistuville tuolloin.
 
Paikkoja on rajoitetusti, joten nyt pian ilmoittautumaan mukavaan koulutukseen! :)

 


 

Agilityn tehokurssi 25.5.2016 (teoria) ja 14.6.2016 (käytäntö)

(Julkaistu 13.5.2016)

Kesän viikottaiset agilitykoulutukset pyörähtävät pian käyntiin, mutta nyt on oiva tilaisuus ottaa varaslähtö ja osallistua lyhyelle tehokurssille! Kurssilla käydään tiivistetysti läpi viimeisimpään tietotaitoon pohjautuvan agilitykoiran kouluttamiseen liittyvät perusmetodit. Lähtökohtaisesti kurssilla keskitytään agilityn alkeiden kouluttamiseen ja estetekniseen suorittamiseen, mutta kurssi tarjoaa varmasti hyviä ideoita myös kisaaville koirakoille. Kurssi on tarkoitettu mieluiten agilityä jo aiemmin harrastaneille ohjaajille tai ohjaajille, joilla on aiempaa taustaa koirien kouluttamisesta naksutinkoulutusta hyväksikäyttäen.

Etusijalla kursille on talven 2015-2016 treeniryhmissä olleet Koillismaan Koirakerhon agilitaajat sekä aiemmin seuran agilityryhmissä olleet koirakot. Kurssille otetaan max. 10 koirakkoa (min. osallistujamäärä on 5 koirakkoa, kuunteluoppilaita rajaton määrä).

Hinta kurssille on 15 euroa/koirakko, kuunteluoppilaat 8 euroa. Kurssille voi osallistua yli 6 kk ikäisen, asianmukaisesti rokotetun koiran kanssa. Kouluttajina toimii Koillismaan Koirakerhon omia koulutusohjaajia.

Kouluttajina toimivat Koillismaan Koirakerhon koulutetut agilitykouluttajat Jenni Runnakko, Heidi Parkkisenniemi ja Sari Kumpuniemi.

Ilmoittautuminen kurssille sähköpostitse osoitteeseen jenni.runnakko_at_kuusamo.fi keskiviikkona 18.5.2016 klo 21 mennessä. Kurssille valituille ilmoitetaan sähköpostitse maksutiedot ja muita lisätietoja kurssista, eräpäivä kurssimaksulle on pe 20.5.2016. Kurssimaksun maksamatta jättäminen aiheuttaa kurssipaikan menettämisen ja kurssipaikan tarjoamisen seuraavana jonossa olevalle.

Nytpä vain kipin kapin ilmoittautumaan ja haistelemaan avoimin mielin agilityn nykytuulia!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Tehokoulutusviikonloppujen perusperiaatteita:

Koulutukseen voivat osallistua alkeiskurssin käyneet sekä siitä pidemmälle edenneet koirakot. Kukin koiranohjaaja saa ilmoittautua koulutukseen yhden koiran kanssa. Mikäli koulutuksessa on vielä tilaa ilmoittautumisen päätyttyä, samalta ohjaajalta voidaan ottaa mukaan toinen tai useampi koira (saa ilmoittaa jonoon etukäteen). Jokaisesta koirasta maksetaan oma hintansa, joka on sama kuin 1. koiran hinta.

Pääsääntöisesti koulutus pyritään järjestämään pienryhmissä, 3-4 koirakkoa/ryhmä, ja ryhmät pyritään jakamaan tasokohtaisesti. Mukaan mahtuu yleensä noin 16 koirakkoa. Treeniaikaa 20-30 min/koirakko. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaumisessa tulee näkyä ohjaajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä koiran kutsumanimi, ikä, rotu ja koulutustaso. Ilmoittautumiset ovat sitovia! Osallistuminen vahvistetaan maksamalla koulutusmaksu Koirakerhon tilille (erikseen ilmoitettavalla viitteellä) aina koulutuskohtaisesti ilmoitettavaan eräpäivään mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja koulutusmaksu pidätetään/peritään, ellei mahdollinen peruutus tapahdu lääkärintodistuksella (koira tai ohjaaja). Ilmoittautuneiden tulee toimittaa maksukuitti vastuuhenkilölle sähköpostitse. Vastuuhenkilö tarkistaa mahdolliset puuttuvat maksut rahastonhoitajalta. Maksamatta jättäneet pudotetaan automaattisesti pois ilmoittautujalistalta (ilmoitus tästä ko. henkilöille meilillä). Vapautuneet paikat täytetään mahdollisilla varasijoilla olleilla tai muutoin jälki-ilmoittautuneilla; osallistumismaksu maksettava välittömästi seuran tilille. Mahdolliset maksun puuttumisen takia ilmoittautumislistalta pois pudotetut henkilöt voivat ilmoittautua uudelleen edellyttäen, että tilaa vielä on (maksu maksettava välittömästi).

Huom! Pakkasraja talven koulutuksissa alustavasti: korkeintaan -20 C klo 14.00, tarkistuspisteenä käytetään Ilmatieteen laitoksen Kuusamon lentoaseman lukemaa. Ruska Laukan maneesi sijaitsee Ronivaaran laella ja siellä on aina ympäristöä vähemmän pakkasta, lisäksi maneesissa on lämmitys. Tätä ohjetta tarkennetaan tarvittaessa.

Videoita Koillismaan koirakerhon agilitytreeneistä ja -kisoista >>