Mitä on agilityn koulutusohjaajakoulutus?

Suomen Agilityliitto tarjoaa jäsenseuroilleen koulutusohjaajien koulutusta, jonka perustana on agilityn koulutusohjaajan peruskurssi harjoitteluineen. Peruskurssin avulla saadaan valmiudet opettaa koirakkoja alkeistasolta kilpailuvalmiiksi. Kurssilla keskitytään esteiden ja yksinkertaisimpien ohjauskuvioiden opettamiseen sekä ryhmän ohjaamisessa tarvittaviin taitoihin. Koulutusohjaajan jatkokurssilla opitaan opettamaan estevarmoja koirakoita kilpailupariksi.

Koillismaan Koirakerho kannustaa (ja avustaa myös kurssimaksujen osalta) taitavia koirakoita hakeutumaan koulutusohjaajakoulutukseen. Tavoitteena on saada seuraan uusia kouluttajia, mutta koulutusohjaajan perus- ja jatkokurssi ovat erittäin antoisia kursseja myös osallistujien omaa kehittymistä ajatellen.

Koulutusohjaajan peruskursseja on Pohjois-Suomen alueella aika harvoin (jatkokursseista puhumattakaan), joten suosittelemme tutustumaan kurssikalenteriin heti alkuvuodesta ja hakeutumaan koulutukseen aina kun sitä on tarjolla!

Agilityn koulutusohjaajamateriaalissa on runsaasti hyviä vinkkejä kaikille agilitykoirakoille (ja monipuolisia ratapiirustuksiakin), suosittelemme tutustumaan:


Vinkkejä koulutuksesta kiinnostuneille

Päivitetty 1.3.2014 tietoa lähialueiden kursseista:
Seuraava koulutusohjaajan jatkokurssi on Oulussa 10.-11.5.2014.
Hinta on 40 e/osallistuja, ilmoittautuminen 23.4.2014 mennessä.
Seuraava koulutusohjaajan peruskurssi on Kajaanissa, 1. osa 6.-7.6.2014 ja 2. osa 6.-7.9.2014.
Hinta on 80 e/osallistuja. Ilmoittautumiset 15.5.2014.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset: www.agilityliitto.fi. Koillismaan Koirakerho avustaa osallistujia kurssimaksun ja yhden auton polttoainekustannusten osalta. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Jenni Runnakkoon, jenni.runnakko (at) kuusamo.fi 31.3.2014 mennessä, jotta hakemuksellesi saadaan hallituksen puolto!

Lisätietoja kouluttautumisesta saa myös esim. agilitytoimikunnan vetäjältä Anne-Mari Määtältä, annemari.maatta1 (at) gmail.com.