Palveluskoiralajit

 

PK-vastaavana toimii Katja Alatalo. Voit olla Katjaan yhteydessä jos sinua kiinnostaa harrastaminen koiran kanssa palveluskoiralajeissa. Katjan tavoitat sähköpostitse k.t.sirvio@gmail.com tai puhelimitse 040 0699 103. 

 

Herättelimme pk-toimikunnan hereille tänä keväänä. Lajeina meillä on tällä hetkellä haku ja jälki, mutta jos intoa ja ohjausosaamista riittää, kasvatamme lajivalikoimaa mielellämme.
 
Kesällä vakiotreenivuoromme on kentällä torstaisin klo 19-21. Talvisin harjoittelemme sunnuntaisin klo 19.00 Ronivaaran maneesilla. Kun tottistreenit siirtyvät kentälle, tulee sunnuntaista hakuilijoiden maastopäivä. 
 
Jäljentekijät voivat huudella treeniseuraa whats app -ryhmässämme. Siellä käydään muukin treeneihin ja seuran pk-toimintaan liittyvä julkinen keskustelu.
 
​Treeneihin pääsee tutustumaan yhden kerran vierailijana. Sen jälkeen treeniporukkaan pääsee mukaan Koillismaan koirakerhon jäsenenä.
 

Kesä-syyskuu 2018

PK-tottis torstaisin klo 19-20:30 
PK-toimikunnalla on koirakerhon harjoituskentällä treenivuoro torstaisin klo 19.00 – 20.30. Aivan kuten muissakin toimikunnissa, myös PK-toimikunnassa otetaan käyttöön treeneihin ilmoittautuminen. Kesän treenivuorolle aikovien tulee ilmoittautua Katja Sirviölle 22.5.19 mennessä osoitteeseen k.t.sirvio@gmail.com. Näitä treenivuoroille ilmoittautuneita koskee pieni talkoovelvoite kesän kokeissa, koulutuksissa ja tapahtumissa. Lisäksi joka viikon treenivuorolle ilmoittaudutaan erikseen nimenhuuto.comissa, jossa tulevia treenejä voi myös suunnitella.

 

Tutustumispäivä palveluskoiralajeihin
PK-toimikunta järjestää tulevana keväänä lajiintutustumispäivän. Lisätietoja Katja Sirviöltä k.t.sirvio@gmail.com