Agility Cup 2018

Agilityn Kuusamo-Cup kesä 2018 osakilpailut: 

 

1. osakisa: Ke 27.6.2018 klo 18.00 hyppyrata; tuomarina Sari Kumpuniemi. Luokkajärjestys: Kisaavat, Vauhtirata, Möllit

2. osakisa: Ke 1.8.2018 klo 18.00 agilityrata; tuomarina

3. osakisa: La 25.8.2018 klo 12.00 agilityrata; tuomarina

 

Ilmoittautuminen alkaa 30 min ennen kilpailun alkua. 

Luokat: Vauhtirata (rimakorkeus ohjaajan valittavissa) sekä Möllit ja Kisaavat, kokoluokat pikkumini, mini, medi, pikkumaksi ja maksi.
Osallistumismaksu: Maksu käteisellä. Jäsenet: 5 e/koirakko/startti, 3 e/saman perheen toinen koira tai saman koiran toinen startti. Ulkopuoliset: 7 e/koirakko/startti, 5 e/saman perheen toinen koira tai saman koiran toinen startti. Kisaavien luokassa osallistujat saavat halutessaan suorittaa radan kaksi kertaa, vain 1. kerta huomioidaan tuloksiin, hinnat edellä mainitun mukaiset. 1., 2. ja 3. sijat sekä cupissa menestyneet palkitaan.

 

Kilpailusäännöt:

Kisaavien luokassa ihanneaika, virhepisteet sekä hylyt virallisten kilpailujen sääntöjen mukaan (http://www.agilityliitto.fi/wordpress/?page_id=7). Käytössä on aikatasoitus n. +2 s/luokka riippuen ihanneajasta. Kilpailutuomari määrittää aikatasoituksen seuraavaan tyyliin:

 

Käytännön ohjeita

 

Kuusamo Cup -pisteytys
1. sija 5 pistettä
2. sija 4 pistettä
3. sija 3 pistettä
4. sija 2 pistettä
5. sija 1 piste
Lisäksi aina nollaradasta + 3 pistettä.

 

Agility Cupin tulokset >>

Videoita Koillismaan koirakerhon agilitytreeneistä ja -kisoista >>

 

Kesän epiksissä ei ole hellerajaa, mutta jokaista koiranohjaajaa muistutetaan huomioimaan oman koiran lämmönsietokyky. Koiraa kannattaa viilentää lämpimällä kelillä esim. viilennysloimella (tai laittamalla märkä pyyhe koiran päälle) tai uittamalla. Lämpimällä kelillä treenit tulee pitää lyhyinä ja keskittyä esim. kontaktitreeneihin.