Rukan Roihurallit 8.-10.9.2017; talkoilijoiden ilmoittautuminen

Koillismaan Koirakerhon viralliset agilitykisat järjestetään Rukan Hiihtostadionilla syyskuussa 2017. Koirakerhomme on kooltaan pieni, joten tarvitsemme talkoolaisia erilaisiin tehtäviin.

 

Tarjoamme talkoolaisille hyvän mielen lisäksi vähintään 6 tunnin päiväkohtaisesta työvelvoitteesta seuraavaa:

Talkoilijoiden käytettävissä on lepotila ja tarjolla on juotavaa ja pientä purtavaa pitkin päivää. 

Ole  hyvä ja huomioi: Talkoilijaksi ilmoittautuminen on sitova; jos talkoilijaksi ilmoittautunut on estynyt osallistumaan, hän on velvoitettu hankkimaan tilalleen varahenkilön. 

Talkoilijoille tarjolla olevia tehtäviä: 

Ratamestari, radan rakentaja, pöytäkirjanpitäjä, pöytäkirjanpitäjän sihteeri, käsiajanottaja, tuomarin sihteeri, hihnan siirtäjä, sisäänheittäjä, kokoonkutsuja, ilmoittautumisten vastaanottaja, liikenteenohjaaja, puhtaanapidon henkilöstö (wc, roskikset, välisiivoukset, loppusiivous sunnuntaina jne). Lisäksi tarvitaan apua myös kisa-alueen rakentamisessa ja purkamisessa sekä esteiden siirtämisessä alueelle. 

Talkoovuorojen aikataulu: 

Kisojen aikataulun vahvistaa kilpailun tuomari viimeistään viikkoa ennen kisoja. Tällöin pystymme tarkentamaan kunkin startin kellonajat (yhden radan kolme tasoluokkaa ja niiden kolme säkäluokkaa). Alustava aikataulu, säkäluokkajärjestys aina mini - medi - maxi: 

 

Majoitusta emme pysty tarjoamaan talkoilijoille. Rukalla ja Kuusamossa on runsaasti kaiken tasoisia majoituskohteita, ks. Rukan Matkakauppa www.ruka.fi/kauppa

 

Täytä ja lähetä alla oleva lomake su 13.8.2017 mennessä. Kuittaamme viestin vastaanotetuksi parin  päivän sisällä. Mikäli et saa paluuviestiä takaisin, ota yhteyttä osoitteeseen roihurallit@gmail.com. Varmistamme näin että kaikki viestit tulevat perille. Otamme talkoilijoihin yhteyttä sähköpostitse tehtävien ja aikataulun tarkentamisen osalta viimeistään 25.8.2017 ja talkoilijoiden aikataulu ja tehtävät pyritään vahvistamaan su 3.9.2017.

 

Mikäli haluat hyödyntää talkoiluun liittyvät ilmaisstartit (1 startti per vähintään 6 h talkoilua per päivä), toimi seuraavasti: Ilmoita tällä lomakkeella Lisätiedot-kentässä, montako ilmaisstarttia tulet hyödyntämään. Ilmoittautuessasi SAGI:n järjestelmän kautta ilmoita Viesti-kentässä, montako ilmaisstarttia olet sitoutunut talkoilemaan. Maksat siis kisamaksun muista kuin näistä ilmaisstarteista. 

 

Talkoilijoiden yhteyshenkilönä toimii Kaisa Jauhiainen (Kaisan yhteystiedot ja ohjeistus annetaan talkoilijoille paikan päällä).
Talkoiluun liittyvät kyselyt (ennen kisoja): Anne-Mari Määttä, annemari.maatta1@gmail.com, p. 040 839 2076.

Ilmoittautuminen talkoilijaksi:

Ilmoita lapsen nimi ja hänelle sopivat tehtävät sivun alalaidan lisätietokentässä. Jos lapsi kykenee toimimaan omatoimisesti ja hänellä on oma matkapuhelin käytettävissään, hänen tietonsa voi ilmoittaa omalla ilmoittautumislomakkeella. Lapset/nuoret talkoilevat luonnollisestikin aina aikuisen valvonnassa.

Minulle sopivat ajankohdat:

Valitse ne ajankohdat tai radat, jotka sopivat sinulle parhaiten. Tarkempi luokkajärjestys on kerrottu tämän sivun alussa.