Rukan Roihurallit; asuntoauto- ja vaunupaikkojen varaaminen

Asuntovaunu- tai -autopaikan hinta on 20 €/pe-su/paikka ajalla 8.-10.9.2017. Hinta sisältää sähköt sekä wc:n käytön ja suihkutilojen käytön (vuorotunnein naisten ja miesten vuoro). Alueella ei ole keittotilaa. Suihkutilojen sauna ei ole käytettävissä.  

 

Vaunupaikat on tarkoitettu Rukan Roihurallien kisaajille ja kisaajien huoltajille. Vaunupaikat sijaitsevat Rukan hiihtostadionille johtavan Hiihtostadionintien oikealla puolella. Kävelymatkaa kisakentälle tulee noin 100-150 m. Suihkutila ja wc (1 kpl) sijaitsevat kisakentän vieressä olevan stadionrakennuksen alimmassa kerroksessa (käynti samasta ovesta kuin ilmoittautumispisteeseen). Suihkutilan osalta käytössä on naisten ja miesten vuorot vuorotunnein (aikataulu löytyy suihkutilojen ovesta). Lisäksi myös stadionrakennuksen keskikerroksen tasossa oleva yleisö-wc (5 kpl/N+M) on luonnollisestikin myös karavaanareiden käytössä. Wc- ja suihkutilat eivät ole käytettävissä yöaikaan. Kemiallisen wc:n tyhjennysmahdollisuutta ei ole käytettävissä.

 

Vaunupaikat (20 kpl) vuokrataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ole hyvä ja lähetä sähköpostia osoitteeseen roihurallit@gmail.com. Mainitse sähköpostissasi seuraavat asiat: 
- onko sinulla asuntoauto/vaunu
- asuntoauton tai auton + vaunun rekisterinumerot
- haluatko käyttää etutelttaa
- tarvitseko sähköt
- autosi/vaunusi ulkomitat
- arvioitu saapumisaika
- arvioitu lähtöaika
- varaajan yhteystiedot (nimi ja puhelinnumero)

 Mikäli vaunupaikoissa on tilaa, saat vahvistuksen ja maksuohjeet sähköpostiisi. Vaunupaikka tulee maksaa ja toimittaa maksun arkistointitunnus meilillä su 27.8. mennessä. Jos arkistointitunnusta tai kuittikopiota ei ole toimitettu, paikka annetaan jonossa seuraavalle.

Lupa mahdollisen etuteltan/katoksen pystyttämiseen myönnetään siinä vaiheessa, kun tiedetään tarkalleen alueelle saapuvien asuntoautojen/vaunujen koko. Vaunupaikalle on mahdollista saapua jo torstaina ja lähteä vasta maanantaina; tämä sisältyy yllä mainittuun hintaan, mutta torstai-iltana ja sunnuntai-iltana käytettävissä ei ole suihkutiloja. 

rukanhiihtostadiontaustakartta.jpg  rukanhiihtostadionmaastokartta2.jpg